Huis kopen? Schakel een aankoopmakelaar in!

Aankoopmakelaar

De hypotheek is – waarschijnlijk – de grootste lening die je ooit zal afsluiten. En toch doen we er best rustig over. Dit is het bedrag dat ik maximaal kan lenen op dit moment, dus laat ik er ook alles uithalen. Maar waarom het maximale lenen en het jezelf moeilijk maken als het niet hoeft? Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van een huis én zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt voor je nieuwe woning. Jij wil natuurlijk weten hoe zij dat doen.

Op Funda? Dan ben je te laat..

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, start je jouw zoektocht automatisch op Funda. Logische keuze ook, want dat is waar het aanbod aan huizen te vinden is. Of, dat denk je. De schaarste op de huizenmarkt is inmiddels zo groot dat de kans groot is dat een huis al verkocht is op het moment dat het gepresenteerd wordt op Funda. Elke dag het overzicht aan woningen in de gewenste buurt of gewenste prijscategorie bekijken is vrijwel zinloos.

Het is dan ook niet gek dat steeds meer starters op andere manieren op zoek gaan naar woningen. Een bekende tactiek is het “folderen”, waarbij mensen brieven in de brievenbus van huizeneigenaren stoppen. “Mocht je je huis verkopen, ik heb interesse” met daaropvolgend contactinformatie.

Dat moet anders kunnen, toch?!

Je wil graag een woning die bij je past. Niet eentje die toevallig nog vrij is, omdat er verder niets te verkrijgen is in jouw buurt of binnen jouw budget. Een aankoopmakelaar kan je hier ondersteuning in bieden. Een goede aankoopmakelaar weet namelijk hoe het spelletje in een bepaalde regio werkt. Niet alleen in welke buurt veel verloop is, maar ook wat de beste prijs is voor een woning. Je verkoopt een woning met een makelaar, dus waarom zou je het aankopen van een nieuwe woning niet ook met een makelaar doen?!

Deze specialisten kunnen jou helpen bij het vinden van een passende woning en het bepalen van een geschikt bod voor verschillende woningen. Met hun kennis en kunde zul je nooit te veel betalen voor je nieuwe huis.